Rus fenomenin hayatını kaybettiği kazada ifadeler ortaya çıktı: TIR'ı hatalı sollamış

Muğla'da Rus fenomen Tatiana Ozolina'nın hayatını kaybettiği kazaya ilişkin ifadeler ortaya çıktı. Beraber seyahate çıktığı arkadaşları Ozolina'nın TIR'ı hatalı biçimde sollaması sonucu kaza yaptığını söyledi.

Muğla'da 21 Temmuz saat 17.30 sıralarında Söke-Milas karayolunda meydana gelen trafik kazası, Rusya vatandaşı motosiklet tutkunu ve sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina’yı (38) hayattan kopardı. Dünya turu kapsamında temmuz ayının ikinci haftasında Türkiye'ye giriş yapan Ozolina'ya, Onur Obuk (29) ve Sergei Khadrikov eşlik ediyordu.

9717484.jpg

TIR'I GEÇMEYE ÇALIŞIRKEN ARKADAŞINA ÇARPTI

Milas yönüne doğru hareket eden 3 motosikletliden Sergei Khadrikov geride kalınca, Obuk ve Ozolina hız keserek arkadaşlarının kendilerine yaklaşmasını bekledi. Bu sırada gelen bir TIR, Obuk ile Ozolina'nın motosikletlerinin arasına girdi. Tatiana Ozolina, hatalı şekilde solladığı ileri sürülen TIR’ı geçmeye çalışırken, önünde seyreden Onur Obuk'un kullandığı motosiklete arkadan çarptı.

9722423.jpg

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Çarpmanın etkisiyle Obuk ve Ozolina savrularak yola düştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Tatiana Ozolina'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Ağır yaralanan Onur Obuk ise Milas Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tatiana Ozolina'nın cansız bedeni otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

9722425.jpg

Hastanedeki tedavisinin ardından Onur Obuk polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Obuk, dün çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

'TIR'I HATALI BİÇİMDE SOLLADI'

Obuk'un ifadesinde turda arkada seyreden ve yavaşlayan Sergei Khadrikov'u beklediklerini belirtirken, Sergei Khadrikov da Tatiana Ozolina'nın bir TIR'ı hatalı şekilde sollaması sonucu önünde seyreden Obuk'a çarptığını söyledi.

9722426.jpg

'TÜRKİYE'Yİ GEZDİRMEK İÇİN DAVET ETTİM'

Onur Obuk'un, polisteki geniş ifadesi ortaya çıktı. Obuk, "Tatiana Ozolina ve Sergei Khadrikov ile sosyal medyadan uzun süredir tanışıyorum. Kendilerini Türkiye’yi gezdirmek için davet ettim. Seyahatimiz İstanbul’da başladı. Milas ilçe sınırlarına girdiğimizde geride kalan Sergei’yi beklemek için yavaşladım ve o sırada arkadan gelen Tatiana bana çarparak savruldu." dedi.

Rus Youtuber ve Moto Vlogger Ozolina'nın, İstanbul'da buluştuğu Onur Obuk ile önce İzmir'e oradan Muğla'ya doğru yola çıktığı öğrenildi.

9722428.jpg

KASKI KAFASINDAN FIRLADIĞI İÇİN ÖLMÜŞ

"Moto Tanya" adıyla bilinen Tatiana Ozolina’nın çeşitli sosyal medya hesaplarında 8 milyon takipçisi olduğu ve Rusya’nın en popüler moto bloggerlarından biri olduğu öğrenildi. 13 yaşında bir erkek çocuk annesi olan Ozolina’nın kaza sırasında kaskının kafasından fırlaması nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.

9717831.jpg

OZOLİNA'NIN CENAZESİ İÇİN YARDIM KAMPANYASI

Kazadan sonra Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Ozalina’nın cenazesinin ülkesine götürülmesi için Rusya’da yardım kampanyası başlatıldığı öğrenildi. Yardım kampanyası, ölen fenomenin sevgilisi Alex Volodikov ve kaza yaptığı sırada yanında bulunan motosikletli arkadaşı Sergei Khadrikov tarafından sosyal medya hesaplarından duyuruldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN