Rize'de ölümüne yıkım! Üst katta işçiler varken yıkıma devam ettiler

Rize'de 6 katlı binanın yıkımı sırasında en üst katta iki işçi olmasına rağmen, iş makinesinin alt katta yıkıma devam etmesi tepkilere neden oldu. Tehlikeli anları kayda alan vatandaş, "Böyle bir yıkım başka bir yerde göremezsiniz." dedi.

Rize’de il merkezine bağlı Eminettin Mahallesi'nde, eski ve depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan Kurtuluş İlköğretim Okulu’nun bitişiğindeki 6 katlı bir binanın yıkımı sırasında çekilen görüntüler, iş güvenliği kurallarının tamamen göz ardı edildiğini ortaya koydu.

10126176.jpg

Cep telefonu ile kaydedilen videoda, yıllardır atıl durumda bulunan binanın en üst katında iki işçi olmasına rağmen iş makinesinin alt katta yıkımı sürdürdüğü görüldü.

10126177.jpg

O anları kayda alan vatandaş, “Böyle bir yıkım başka bir yerde göremezsiniz. Adam alttan yıkıyor, üstte adamlar var, bakın. Burası Rize; Kurtuluş ilköğretim Okulu’nun yeri. Kepçe yıkıyor, adamlar üstte. Gerisini siz düşünün” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

10126179.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN