Randevu krizi patlak verdi: 1 ay sonrasına sıra veriliyor! Kavurucu sıcakta bekliyorlar

Randevu krizi patlak verdi: 1 ay sonrasına sıra veriliyor! Kavurucu sıcakta bekliyorlar

Mevsim normalleri üstünde seyreden hava sıcaklığı vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. İstanbul'da yoğun talep nedeniyle 1 aydan önce sıra bulamayan vatandaşlar, randevu bulamamaktan şikayetçi. İşte detaylar...

Sıcak ve nem İstanbulluyu çileden çıkarıyor. Hasta eden bunaltıcı havanın üzerine bir de klima krizi patladı. Klimayı bulmak da taktırmak da neredeyse hayal oldu. Sıcak havanın üzerine nem eklenince bunaltıcı bir hal alıyor. Bu bunaltıcı sıcaklardan korunmak isteyenlerin ilk tercihi klima oldu.

KLİMA SERVİSİNDE RANDEVU BULUNAMIYOR

Show Haber'in haberine göre, klima bulabilenler şanslı sayılıyor ama esas problem klimayı taktırmakta! Montaj işlemi için günler sonraya randevu veriliyor. Klimanın montajı için 15 gün ila 1 ay arasında gün veriliyor.

1 ay sonra yazın bittiğini söyleyen vatandaşlar bu durumdan şikayetçi. "15 gün sıra verdiler ekstra bir ödeme yaptık günü daha öne aldık" diyen bir vatandaş ek olarak 4 bin 500 TL ücret ödediğini söyledi. Korsan klima servisleri olduğunu söyleyen klima ustaları da vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN