Ramazan'da İstanbullunun cebi boş kalmayacak! 9 Nisan’a kadar giden ödemesini alıyor! 150 TL iade

Ramazan'da İstanbullunun cebi boş kalmayacak! 9 Nisan’a kadar giden ödemesini alıyor! 150 TL iade

İstanbul'da yaşayan milyonlarca vatandaşın Ramazan ayında cebi boş kalmayacak. Arife gününe kadar geçerli olacak kampanya kapsamında oraya giden 150 TL iadesini alıyor. İşte İstanbullunun yüzünü güldüren fırsat…

2024 yılında kampanyalara doymayan İstanbulkart, Ramazan ayında da vatandaşı unutmadı. 2009 yılında sadece toplu taşımada kullanılabilen bir akbil olarak hayatımıza dahil olan İstanbulkart, şimdilerde her alanda hizmet sağlıyor. Son zamanlarda yalnızca toplu taşıma da değil market alışverişleriyle de sık sık gündemde yer alan bu kartlar Ramazan ayına özel kampanyalar düzenliyor.

150 TL NAKİT İADE

İstanbulkart her gün farklı bir kampanya ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Ramazan ayında vatandaşın cüzdanı boş kalmasın diyen belediye arife gününe kadar devam edecek kampanyanın detaylarını açıkladı. 9 Nisan 2024 tarihine kadar sürecek kampanya ile birlikte seçili marketlerde yapılacak alışverişler ile 150 TL kazanma fırsatını sunuluyor.

istanbulkart-carrefoursa.jpg

28 Mart - 9 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak kampanya doğrultusunda İstanbulkart Anlaşması bulunan marketlerde tek seferde 750 TL ve üzeri alışverişlerde 150 TL geri ödeme sağlanacak. Migros, Şok, Hakmar, A101 Bim ve CarrefourSA marketlerinde geçerli olan kampanya kapsamında ilk 750 TL ve üzeri alışverişe 75 TL, ikinci 750 TL ve üzeri alışverişe 75 TL Toplamda 150 tl geri ödeme verilecek.

Kazanılan iade tutarları İstanbul karta bir gün sonrasında kullanılmak üzere yüklenecektir. Sosyal kartlar haricindeki tüm İstanbul kart kullanıcılarının dahil olduğu kampanya ile kazanılan iadenin yeniden alışverişte kullanılacağı belirtilerek nakit olarak kullanılamayacağı aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN