Özgür Özel nikah şahidi oldu

Özgür Özel nikah şahidi oldu

CHP lideri Özgür Özel, partisinin İstanbul İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Özge Türkyılmaz ile Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik’in düğün törenine katıldı. Çiftin nikah şahidi olan Özel, hayırlı olsun dileklerini paylaştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa’daki ziyaretlerinin ardından İstanbul’a geçerek düğüne katıldı.

9743516.jpg

CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Özge Türkyılmaz ile CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik’in nikah şahidi olan Özel, Türkyılmaz ve Killik ailelerine mutluluk dileklerini iletti.

9743517.jpg

SİYASET DÜNYASINDAN YOĞUN KATILIM

Çiftin düğün törenine siyaset dünyasından pek çok isim katıldı. Eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, törende yer alarak genç çifti yalnız bırakmadılar.

1534546.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN