Özgür Özel Burdur'da yavru köpek sahiplendi

Partisinin İl Belediye Başkanları Toplantısı için Burdur'a gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, burada "Mayıs" isimli yavru köpek sahiplendi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin İl Belediye Başkanları Toplantısı'na katılmak üzere Burdur'a gitti.

9771733.jpg

Özel, kentte ilk olarak Türkiye'nin yaş fasulye ihtiyacının önemli bölümünün karşılandığı İnsuyu bölgesindeki tarlalara gidip, fasulye toplayan işçilerle sohbet etti. Ardından CHP Burdur İl Başkanlığını ziyaret eden Özel'e ziyaret öncesi bir partili tarafından köpek yavrusu hediye edildi.

9771180.jpg

Partili, "Madem gündem hayvan hakları, sizlere hediye etmek istiyorum. Şero'muzun yanında bu da olsun isterim." diyerek yavru köpeği Özel'e verdi.

9771561.jpg

Özgür Özel'in sorusu üzerine köpeğin 1 Mayıs doğumlu ve adının "Mayıs" olduğunu belirten partili, köpeğin kimliğini de teslim etti. Özel, "Genel Merkez'imize bir 'Bal' gelecek zaten Balıkesir'den onun da yanına 'Mayıs' gelsin." diyerek köpeği sahiplendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN