Özel'den Filenin Sultanları'na tam destek: Paris yolcusu

Özel'den Filenin Sultanları'na tam destek: Paris yolcusu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, çeyrek finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı'na destek olmak için Paris Olimpiyat Oyunları'na gideceğini duyurdu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, çeyrek finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı desteklemek için Paris'e gideceğini açıkladı.

Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 mağlup ederek gruptan çıkmayı garantileyen Filenin Sultanları'na destek vermek amacıyla Paris Olimpiyat Oyunları'na katılacağını belirtti. Bulancak'ta yaptığı konuşmada, "Filenin Sultanları yarınki maçı da kazandıktan sonra çeyrek finale çıkacaklar. Torununuz İpek ile birlikte o salonda olup Filenin Sultanları'nı destekleyeceğim" dedi.

Özel, Fındık Mitingi'nin ardından Bulancak Belediyesi'ni ziyaret ederek partililere ve destekçilere teşekkürlerini sundu ve CHP'nin gelecekteki hedeflerine dair umutlu mesajlar verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN