Özel, bu akşam için de çağrı yaptı: Hep birlikte ayağa kalkıyoruz

Özel, bu akşam için de çağrı yaptı: Hep birlikte ayağa kalkıyoruz

CHP lideri Özel, geçim sıkıntısına dikkat çekmek için dün Türkiye genelinde ışıkların açılıp kapatılma çağrısı yapmıştı. Özel, bu akşam için de eylem çağrısı yaparak "Saat 21.00'de hep birlikte ayağa kalkıyoruz" dedi.

CHP lideri Özgür Özel, dün gerçekleşen grup toplantısında, vatandaşların geçim sıkıntılarına dikkat çekti. Asgari ücrete ve emekli maaşlara zam yapılması gerektiğinin altını çizen Özel, vatandaşları bir eyleme davet etti.

GRUP TOPLANTISINDA SESLENMİŞTİ

Özel, grup toplantısında "Asgari ücrete zam istiyorsanız, asgari ücret artsın istiyorsanız bu akşam saat 9’da başlıyoruz. Işıkları yakın, ışıkları kapatın. Işıklar uzaydan görülecek. Kendinizi gösterin, zam isteyenler ayağa kalksın. Zammı söke söke alacağız" ifadelerini kullanmıştı

'YA GEÇİM YA SEÇİM'

Benzer bir çağrıyı bu akşam için de yineleyen Özel, sosyal medya hesabından "Bu akşam saat 21.00'de hep birlikte ayağa kalkıyoruz! Geçim sıkıntısı çeken herkesi ışıkları açıp kapatmaya çağırıyoruz. Ya geçim ya seçim" paylaşımını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN