Otomobil ile cip çarpıştı! Bir aile yok oldu

Otomobil ile cip çarpıştı! Bir aile yok oldu

İstanbul’dan memleketleri Çankırı’ya giden bir ailenin aracına Anadolu Otoyolu Düzce geçişinde cip çarptı. Kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti, 1 yaşındaki bebek de hastaneye kaldırıldı.

Anadolu Otoyolu Kaynaşlı Sarıçökek mevkiinde Hakan Ç. idaresindeki Fiat marka otomobile aynı istikamette seyir halinde olan İsmet K. idaresindeki Range Rover marka cip çarptı. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada olay yerinde anne Feride Çırcır olay yerinde, eşi Ali Çırcır ve kızı Duygu Çırcır Çelik de kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

8704663-002.jpg

Araçtan sağ çıkarılan 1 yaşındaki Mira ise kaldırıldığı hastanede entübe edildiği ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

8704664.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN