Önce kendini iyileştirdi şimdi Türkiye’yi! Tencereyi büyütmek yetmedi şimdi kazanlarda kaynatıyor! Taleplere yetişmek zor oluyor

Önce kendini iyileştirdi şimdi Türkiye’yi! Tencereyi büyütmek yetmedi şimdi kazanlarda kaynatıyor! Taleplere yetişmek zor oluyor

Yakalandı kemik ve eklem rahatsızlığını iyileştirmek için 9 yıl boyunca çaba gösterdi önce kendini iyileştirdi sonra Türkiye'yi iyileştirmeye gönül verdi. Yalova'da bir markaya dönüşen kadın girişimci tescillediği markasıyla adını her yerde duyurdu.

Evli ve bir çocuk annesi 54 yaşındaki Dilek Öztürk, 14 yıl önce yürüme güçlüğü çekerek eklem ve kemik ağrıları nedeniyle doktora gitti. Doktorlar ilaç ve fizik tedavinin yanı sıra kemik ve eklemlerdeki hastalığı gidermek amacıyla ilikli kemik suyu tüketmesini tavsiye etti. Evinin mutfağında başladı işi şimdi büyük bir ticarete dönüştürdü. Çevresinde aynı rahatsızlığı yaşayan kişilere çözüm olan Öztürk, taleplere yetişemeyince önce tenceresini büyüttü sonra kendi markasını oluşturdu.

KENDİ MARKASINI KURDU

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün Yönlendirmeleri ile birlikte kendi markasını oluşturan Öztürk, Türk Patent ve marka kurumundan marka tescil belgesi almaya daha kazandı. Sosyal medya hesabı ve telefonlar üzerinden sipariş alan Öztürk ürünü dondurulmuş paketlerde Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırıyor.

Hastalığında kullandığı ilikli kemik suyunu markaya dönüştürdü

9 yıl boyunca ilaç ve fizik tedavi almasına rağmen en büyük faydayı ilikli kemik suyundan gördüğünü ifade eden Öztürk, "Normalde 15 dakika bile yürüyemiyor, yanımda kim varsa ondan destek alıyordum hatta evimin alt katında yaşamaya başlamıştım. Merdiven inip çıkamıyordum. Kemik suyuna doktorumun tavsiyesiyle başladım. Rahatsızlıklarımdan tamamen kurtuldum." dedi.

Hastalığında kullandığı ilikli kemik suyunu markaya dönüştürdü

50 LİTRELİK KAZANDA KAYNATIYOR

Bu işe başlayalı 4 yıl olduğunu ifade eden Öztürk, 5 litrelik tencerede başladığı işi 50 litrelik kazanlara kadar ilerlettiğini söyledi. Yaşadığı şeyin çok güzel bir duygu olduğunu ifade eden Öztürk, aldığı duaların kendisini motive ettiğini vurguladı. Şırnaklı Şanlıurfa gibi Uzak bölgelerden bile dua aldığını söyleyen Öztürk, “Bu işe başladıktan sonra saat 07.00'de kalkıyorum, gece geç saatlere kadar çalışıyorum. Gerçekten müthiş enerji veriyor. Piyasadaki kemik sularıyla bir değil. Bir danadan sadece 4 kilogram çıkan kaval kemiğini kullanıyorum. " ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN