Oltaya gelen dev sazan şaşkına çevirdi! 12 kiloluk dev sazan yakaladılar

Oltaya gelen dev sazan şaşkına çevirdi! 12 kiloluk dev sazan yakaladılar

Bursa’nın İnegöl ilçesinde balık avına çıkan bir aile oltaya gelen sazanla şaşkına döndü. Dev sazan gören herkesin ilgi odağı oldu. O anları hemen ölümsüzleştirdiler. 12 kiloluk dev sazan yakaladılar...

İnegöl'ün doğal güzelliklerinden biri olan Yenice Göleti, son günlerde devasa boyutlarda yakalanan sazanlarıyla dikkat çekiyor. İnegöl Amatör-Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği üyesi olan Bilecikli olta balıkçısı Kerim Çelikbilek, ailesiyle birlikte gerçekleştirdiği 3 günlük av gezisi sırasında gölette unutulmaz anlar yaşadı.

DEVASA BOYUTTA SAZAN YAKALADILAR

Tuttukları devasal sazanlar görenleri hayrete düşürdü

Çelikbilek, 8 ile 12 kilogram arasında değişen devasa boyuttaki 3 pullu ve aynalı sazanı yakalayarak diğer balıkçıların ilgisini üzerine çekti. Çelikbilek, av yasağının başlayacağı 15 Haziran 2024 tarihine kadar sürecek son günlerde, ailesiyle birlikte Yenice Göleti'nde unutulmaz bir kamp deneyimi yaşadıklarını dile getirdi.

Tuttukları devasal sazanlar görenleri hayrete düşürdü

Çelikbilek, "Gittiğimiz ilk günü gecesinde 12 kiloluk bir pullu sazan oltamıza takıldı. Ertesi gün ise 8 kiloyu geçkin birde aynalı sazan tuttuk. Arkadaşlarımızla birlikte irili ufaklı yaklaşık 30 adet sazan oltamıza takıldı. Bu tuttuğumuz sazanlar bizleri mutlu etti. Buraya kadar boş gelmemiş olduk" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN