Okul müdürünün öğretmene attığı dosya silah sayıldı

Okul müdürünün öğretmene attığı dosya silah sayıldı

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Bülbülzade Vakfı yöneticisi İbrahim Kutlu Özmantar'ın bir kadın öğretmene saldırdığı iddiasıyla yargılandığı öğrenildi.

2022 yılında Gaziantep Mehmet Hayri Akınal Kız İmam Hatip Lisesi'nde meydana gelen olayda okul müdürü olarak görev yapan Kutlu Özmantar, aynı okulda Kur'an-ı Kerim öğretmeni olarak çalışan H.Ö. ile tartıştıktan sonra, dosyayı kadının başına fırlattı.

BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre, olayla ilgili başlatılan soruşturma sonucunda, savcı, Özmantar'ın dosyayı bir silah gibi kullanarak H.Ö.'yü kasten yaraladığı gerekçesiyle kamu davası açılmasını talep etti. Tanık ifadeleri, kamera görüntüleri ve doktor raporu H.Ö.'nün iddialarını doğrularken savcı, Özmantar hakkında ceza talep etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN