Öğrenciler ve öğretmenler müjde! O tarihte 9 günlük tatil yapacaksınız

Öğrenciler ve öğretmenler müjde! O tarihte 9 günlük tatil yapacaksınız

Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu! Öğretmenler ve öğrenciler o tarihte 9 günlük tatilin keyfini çıkaracak. Plan yapmayı unutmayın...

Öğretmenler ve öğrenciler için müjdeli haber geldi. 29 Ekim tatilinin ardından 9 günlük tatil onları bekliyor.

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren kasım ara tatili için geri sayım başladı. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler tarafından merakla beklenen tatilin ne zaman başlayacağı, kaç gün süreceği ve okulların ne zaman kapanacağı soruları gündemde. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından belirlenen 2024-2025 eğitim-öğretim yılı takvimiyle bu sorular yanıt buldu.

KASIM ARA TATİLİ NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yayımladığı iş takvimine göre, okullarda ilk ara tatil 11 Kasım 2024 Pazartesi günü başlayacak ve 15 Kasım 2024 Cuma günü sona erecek. Ancak, hafta sonları da hesaba katıldığında öğrenciler 8 Kasım Cuma günü derslerini tamamlayıp, 18 Kasım Pazartesi günü tekrar okullarına dönecekler. Bu durum, öğrencilerin toplamda 9 günlük bir tatil yapacakları anlamına geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN