Öğrenciler ve çalışanlar tatile doyacak! Planlarınızı şimdiden yapın, 2025 tatil takvimi belli oldu

Öğrenciler ve çalışanlar tatile doyacak! Planlarınızı şimdiden yapın, 2025 tatil takvimi belli oldu

Hem öğrenciler hem veliler hem de milyonlarca çalışan 2025 yılının tatil günlerini merak ediyor. Tatil takvimine göre planlarınızı yapabilirsiniz. İşte konuya ilişkin detaylar…

2025 yılı yaklaşırken, resmi tatil günleri çalışanlar ve öğrenciler için büyük bir merak konusu haline geldi. Hafta içine denk gelen tatiller, hem iş yaşamına hem de eğitim hayatına nefes aldırırken, tatil planı yapmayı sevenler için eşsiz fırsatlar sunuyor. İşte 2025'in resmi tatil takvimi!

yeni-proje-3.jpg

HAFTA İÇİ TATİLLERDE FIRSAT ÇOĞALDI

2025 yılı, özellikle hafta içine denk gelen tatil günleriyle dikkat çekiyor. Yılın başlangıcı, ulusal bayramlar ve dini kutlamalar, çalışanlar ve öğrenciler için dinlenme ve eğlenme imkanı sağlıyor. Resmi tatillerin çeşitliliği, tatil planları yapmak isteyenler için oldukça cazip bir ortam sunuyor.

yeni-proje-4.jpg

2025 RESMİ TATİL GÜNLERİ

  • 1 Ocak 2025 (Çarşamba) - Yılbaşı
    Yılın ilk resmi tatili olan Yılbaşı, çarşamba günü kutlanacak. Bu, çalışanlara ve öğrencilere kısa bir mola fırsatı verecek.

  • 30 Mart 2025 (Pazar) - Ramazan Bayramı
    Ramazan Bayramı, 30 Mart Pazar günü başlayacak. Bayram tatilinin süresi, ilerleyen günlerde açıklanacak.
  • 23 Nisan 2025 (Çarşamba) - Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
    23 Nisan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkulu kutlamalarına sahne olacak. Çarşamba günü olması, tatil keyfini artıracak.
  • 1 Mayıs 2025 (Perşembe) - Emek ve Dayanışma Günü
    1 Mayıs Perşembe günü, işçi ve emekçilerin günü olarak kutlanacak. Bu gün, hafta sonuyla birleştirilerek uzun bir tatil yapma fırsatı sunuyor.
  • 19 Mayıs 2025 (Pazartesi) - Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı
    19 Mayıs, Pazartesi gününe denk geliyor. Bu tatil, gençlerin spor etkinlikleriyle dolu bir haftaya başlamalarını sağlayacak.
  • 6 Haziran 2025 (Cuma) - Kurban Bayramı
    Kurban Bayramı, 6 Haziran Cuma günü başlayacak. Hafta sonu ile birleşmesi, tatil planları için ideal bir fırsat sunuyor.
  • 15 Temmuz 2025 (Salı) - Demokrasi ve Millî Birlik Günü
    15 Temmuz, Salı günü anılacak. Hafta ortasında bir tatil olması, çalışanlara dinlenme imkanı tanıyacak.
  • 30 Ağustos 2025 (Cumartesi) - Zafer Bayramı
    Zafer Bayramı, cumartesi günü kutlanacak. Hafta sonuna denk gelmesi, tatil planlarını etkileyebilir.
  • 29 Ekim 2025 (Çarşamba) - Cumhuriyet Bayramı
    Yılın son resmi tatili olan Cumhuriyet Bayramı, 29 Ekim Çarşamba günü kutlanacak. Bu tatil, çalışanlar için haftanın ortasında bir mola fırsatı sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN