O ilimize sarı kodlu uyarı verildi! Meteorolojiden son dakika uyarısı: İşi olmayan evden çıkmasın!

O ilimize sarı kodlu uyarı verildi! Meteorolojiden son dakika uyarısı: İşi olmayan evden çıkmasın!

Sıcak havalar yerini yağışlı havalara bırakıyor. Meteoroloji o ilimize sarı kodlu uyarı verdi. İşi olmayan evden çıkmasın! Akşam saatlerine kadar devam edecek...

Ülkemizde etkisini devam ettiren sıcaklar yerini yavaş yavaş yağışlara bırakıyor. Marmara Bölgesini etkisi altına alan yağışlar için uyarıla verilmeye devam ediyor. Meteoroloji Bursa için sarı kodlu uyarı yayınladı.

BURSA İÇİN SARI KODLU UYARI VERİLDİ

Meteorolojiden Bursa için son dakika uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bursa için sarı kodlu uyarıda bulundu. Yapılan açıklamaya göre, bugün saat 18.00’a kadar sürmesi beklenen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara karşı vatandaşlar dikkatli ve tedbirli olmaya çağrıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısında şu ifadelere yer verildi: "Yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN