O dev AVM'ye kayyum şoku! Mahkeme kararıyla el kondu

O dev AVM'ye kayyum şoku! Mahkeme kararıyla el kondu

Bir kentteki alışveriş merkezinin (AVM) ortakları ile yönetimi arasında uzun süredir yaşanan sorunlar bir türlü çözülemeyince, ortaklarca açılan davalar nedeniyle şirkete kayyum ataması yapıldı. İşte, kayyum atanan o AVM...

Batman'da 25 ortaklı Batman Petrolcity Alışveriş Merkezi (AVM) mahkemelik oldu. Mahkeme süreciyle ilgili basına yansıyan iddialar üzerine açıklama yapan Petrolcity AVM ortaklarından Ahmet Oran, yapılan tüm girişimlerden sonuç alınamadığını söyledi.

PETROLCITY AVM'YE KAYYUM ATANDI

Şirketin mahkeme kararlarına rağmen dürüst bir yönetim sergilemediği ve azınlıkta kalan ortakları yok farz etmeye devam etmesi nedeniyle şirketin feshini talep ettiklerini belirten Ahmet Oran, bu davada mahkeme şirketin işlemlerinin denetiminin gerçekleştirilebilmesi için kayyum atandığını söyledi.

batman-petrolcity-avm-nerede-nasil-gidilir.jpg

"AVM'Yİ ELE GEÇİRME OPERASYONU"

Batman'a çok ortaklı bir yapı ile hem ortaklık kültürünü kazandırma hem de istihdam sağlama amacıyla başladıkları büyük bir yatırımın, belirli kişilerce şirketin ele geçirilmesi operasyonuna dönüştüğünü savunan Ahmet Oran, bu tür yönetim ve yaklaşımların şehre gelecekte de çok ortaklı yapıların kurulmasına ciddi anlamda kötü örnek olacağını söyledi.

Yaşananlardan bu bakımdan üzüntü duyduklarını belirten Ahmet Oran, ama halkın gerçeği bilmesi gerektiğini, haklarını aramaya, şirket yönetimini hukuka uygun davranmaya zorlamaya ve sonuç alana kadar hukuk çerçevesinde mücadele etmeye devam edeceklerini bildirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN