O belediye de ücretsiz kervanına adını yazdırdı! Başvuru yapana ücretsiz ulaşım kartı!

O belediye de ücretsiz kervanına adını yazdırdı! Başvuru yapana ücretsiz ulaşım kartı!

Seçimlere kısa bir süre kala belediyelerden yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son yılların en tartışmalı konuları arasında yer alan ulaşım ücretlerinde yüzleri güldüren açıklama o belediyeden geldi. O gruba ücretsiz ulaşım kartı verilecek. İşte tüm detaylar…

31 Mart seçimlerine adım adım yaklaşırken vatandaşın yüzünü güldürecek açıklamalar gelmeye devam ediyor. Seçim öncesinde belediye başkanları ve başkan adayları seçim vaatlerini sunarken o belediye annelere ulaşımın ücretsiz olacağını duyurdu. Toplu taşıma ücretleri en çok tartışılan konulardan biri haline dönüşmüşken ulaşım ücretlerinin ücretsiz olması da oldukça dikkat çekiyor. Anne ve bebek sağlığının önemine değinen Kırıkkale Belediyesi önemli bir karara imza attı. Mart ayı meclis toplantısında yeni alınan bir destek açıklaması olduğunu belirten Kırıkkale Belediyesi, anne adaylarının şehir içi toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanacağını duyurdu. İşte tüm detaylar…

ANNELERE ÜCRETSİZ ULAŞIM

Mart ayında düzenlenen toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, anne adaylarının sağlıklı bir gebelik dönemi geçirebilmesi adına sağlık kuruluşlarında ulaşımın kolaylaştırılması gerektiğini vurguladı. Saygılı, bu amaç doğrultusunda toplu taşıma araçlarının anneler için ücretsiz olmasına karar verdiklerini açıkladı.

kirikkale-ulasim.jpg

KİMSE ÜCRET ÖDEMEYECEK

Kırıkkale Belediyesi tarafından başlatılan bedava toplu taşıma hizmeti kapsamında başvuruda bulunan annelere ücretsiz ulaşım desteği verileceği aktarıldı. Uygulamadan faydalanmak isteyen hamile kadınlar Sağlıklı Hayat Merkezi, Aile Sağlık merkezlerine başvuruda bulunarak kayıt işlemlerini tamamlayabilecek.

Kayıt yaptıran anne adayları ücretsiz olarak ulaşım kartına erişim sağlayabilecek. Verilen kartlar doğrultusunda toplu ulaşımda bedava hizmet sağlanmış oluyor. Belediye tarafından hamile kadınlara sağlanan destek anne adaylarının yüzünü güldürdüm. Bu sayede hem ekonomik yükleri hafifleyecek hem de daha kolay bir ulaşım sağlayabilecek. Bu sistem ile birlikte anne ve bebek sağlığı da koruma altına alınmış oluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN