O barajda 'hayalet ağ' paniği! Binlerce yavru ölmek üzereyken kurtarıldı

O barajda 'hayalet ağ' paniği! Binlerce yavru ölmek üzereyken kurtarıldı

Çeşitli su altı canlıların yaşadığı barajda yapılan denetimde, kullanımı yasak olan hayalet ele tespit edildi. Ağa takılan binlerce canlı kurtarıldı. İşte detaylar...

Kayseri'de tarım müdürlüğü ekipleri tarafından bir barajda yapılan denetimde 550 metre hayalet ağ ile birlikte 800 adet pinter ağı ele geçirildi. Pinter ağlardan kurtarılan 1500 yavru kerevitte yeniden suya bırakıldı.

HAYALET VE PİNTER AĞI ELE GEÇİRİLDİ

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Pınarbaşı ilçesinde bulunan Bahçecik Barajı'nda rutin denetim gerçekleştirdi.

Yapılan denetimde, 550 metre hayalet ağ ve 800 pinter ağı ele geçirildi. Pinter ağlardan kurtarılan 1500 adet yavru kerevit de tekrardan canlı olarak suya geri bırakıldı. Denetimlerin devam edeceği belirtildi.

hayalet-ag-nedir-nerede-kullanilir-ne-ise-yarar-zararli-mi-neden-yasak-3.jpg

hayalet-ag-nedir-nerede-kullanilir-ne-ise-yarar-zararli-mi-neden-yasak-5.jpg

hayalet-ag-nedir-nerede-kullanilir-ne-ise-yarar-zararli-mi-neden-yasak-4.jpg

hayalet-ag-nedir-nerede-kullanilir-ne-ise-yarar-zararli-mi-neden-yasak-2.jpg

hayalet-ag-nedir-nerede-kullanilir-ne-ise-yarar-zararli-mi-neden-yasak-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN