Ne A101 ne de ŞOK! Herkes koştu, ayçiçek yağı stokları doldu taştı! Fiyatlar inanılmaz…

Ne A101 ne de ŞOK! Herkes koştu, ayçiçek yağı stokları doldu taştı! Fiyatlar inanılmaz…

Ayçiçek yağı mutfakların olmazsa olmaz ürünlerinin başında yer alıyor. En çok indirim kovalanan ürünlerden biri olarak karşımıza çıkan ayçiçek yağı bu kez ne A101'de ne de ŞOK'ta indirime girdi. İndirimi duyan 5 litrelik ayçiçek yağı için koşa koşa markete gitti.

Yüksek enflasyon herkesi kuruş kuruş hesap yaptırırken ayçiçek yağı fiyatları da Tüketiciyi zorluyor. Ev hanımları en çok ayçiçek yağı indirimini takip ediyor kimse indirimi kaçırmak istemiyor. 5 litrelik ayçiçek yağının fiyatı BİM marketlerde düştükçe düştü.

İNDİRİMİ DUYAN BİM'E KOŞTU

Zincir marketler tarafından yapılan izinlerin kampanyaları dikkatle takip edilirken BİM rakiplerini eleyecek ayçiçek yağı indirimini duyurdu. BİM tüm stokları dolduracak ayçiçek yağı indirimini duyurdu. Kırlangıç marka 5 litre ayçiçek yağının fiyatı 198.75 TL'ye düştü. Markette bulan bu fiyatı kaçırmıyor. Kampanya bitse dahi marketlerde kalan ürünler indirimli fiyattan satılıyor.

BİM: Kırlangıç marka 5 Litre Ayçiçek yağı fiyatını 198.75 TL

ŞOK Market: Evin Marka Ayçiçek Yağı 2 Litre 87.50 TL

aycicek-yagi-4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN