Narin'in adı Kilis'te bir parkta yaşatılacak

Narin'in adı Kilis'te bir parkta yaşatılacak

Kilis’te açılan yeni parka Narin Güran’ın ismi verildi. Belediye Başkanı Hakan Bilecen, Narin’in adının unutulmayacağını ve çocuklar için güvenli bir gelecek için mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

Türkiye'nin yüreğini yakan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma sürerken Kilis Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, minik Narin'in ismi kentte Barış Mahallesi'nde yeni açılan bir parkta yaşatılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, hayattan, okulundan, sevdiklerinden ve oyunlarından koparılan Narin'in isminin parkta daima anılacağını belirtti.

Narin'i unutmayacaklarını vurgulayan Bilecen, "Bizim mücadelemiz, çocuklarımızın üzerine uzanan karanlık ellere ve zihniyetlere karşı. Narin'i asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Diyarbakır'dan Kilis'e, Edirne'den Kars'a kadar her bir çocuğun hak ettiği gibi, güven içinde çocukluğunu yaşayabilmesi için mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN