Narin davasını bitirecek gelişme! Nevzat itiraf etti: Kritik delil öyle bir yerden çıktı ki...

Narin davasını bitirecek gelişme! Nevzat itiraf etti: Kritik delil öyle bir yerden çıktı ki...

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın vahşice öldürülmesiyle ilgili soruşturma, yeni bir boyut kazandı. Cinayetin faili olduğu düşünülen Nevzat Bahtiyar'ın son ifadesi, olayla ilgili bilinmeyen birçok detayı ortaya çıkardı.

Nevzat Bahtiyar, daha önce cinayeti işleyen kişinin Salim Güran olduğunu iddia etmişti. Ancak vicdan azabı çeken Bahtiyar, yeni ifadesinde olayların farklı bir şekilde geliştiğini belirtti. Bahtiyar'a göre, Salim Güran, Narin'in annesi Yüksel Güran ile birlikte olduğu sırada küçük kız tarafından yakalanmış ve kızını boğarak öldürmüştü.

Nevzat Bahtiyar'ın ifadesine göre, cinayet anında Narin'in annesi Yüksel Güran, olayın yaşandığı odaya girmiş ve kızı öldürülen çocuğunu ağlayarak izlemişti. Bahtiyar, bu durumu "Narin'in annesi peşimizden ağlıyordu" şeklinde ifade etti.

DELİLLER KRİTİK YERDEN ÇIKTI

Nevzat Bahtiyar'ın ifadesi doğrultusunda yapılan aramada, evinde ve ahırında yeni deliller bulundu. Özellikle ahırda bulunan iki izmarit üzerinde yapılan DNA incelemesi, cinayetin işlendiği güne ait önemli bilgiler verebilir. Bu izmaritlerin, cinayet sırasında orada bulunan kişilere ait olma ihtimali bulunuyor.

SORUŞTURMANIN SEYRİ DEĞİŞEBİLİR

Bu yeni gelişmelerle birlikte, Narin Güran cinayeti davasında gözler yeniden mahkemeye çevrildi. Nevzat Bahtiyar'ın son ifadesi ve bulunan yeni deliller, soruşturmanın seyrini önemli ölçüde etkileyebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN