Narin cinayetinde yeni gelişme: Amca Salim Güran yüksek güvenlikli bir hücreye alındı

Narin cinayetinde yeni gelişme: Amca Salim Güran yüksek güvenlikli bir hücreye alındı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın vahşice öldürülmesiyle ilgili soruşturma devam ederken, olayın şüphelilerinden biri olan amca Salim Güran için yeni bir karar alındı. Narin Güran'ın amcası olduğu iddia edilen Salim Güran, daha önce tutulduğu T tipi cezaevindeki tekli hücresinden, güvenlik önlemlerinin daha yüksek olduğu bir hücreye alındı. Alınan bilgiye göre, Güran artık televizyon izleme ve akrabalarıyla görüşme gibi imkanlardan yoksun olarak tek başına tutulacak.

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın vahşice öldürülmesiyle ilgili soruşturma devam ederken, olayın şüphelilerinden biri olan amca Salim Güran için yeni bir karar alındı.

Narin Güran'ın cansız bedeninin Tavşantepe Köyü yakınlarındaki Eğertutmaz Deresi'nde bulunmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 12 kişiden 4'ü serbest bırakılmıştı. Ancak olayın diğer şüphelileri tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

"BU HÜCREDE AKRABALARI İLE GÖRÜŞMEK YOK"

tv100 muhabiri Canan Altıntaş'ın aktardığı bilgilere göre, Narin'in amcası Salim Güran, daha önce tutulduğu T tipi cezaevindeki tekli hücresinden, güvenlik önlemlerinin daha yüksek olduğu bir hücreye alındı. Güran artık televizyon izleme ve akrabalarıyla görüşme gibi imkanlardan yoksun olarak tek başına tutulacak. Aynı soruşturma kapsamında tutuklanan anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran da tek kişilik hücrelerde tutulmaya devam ediyor.

"ANNE VE AĞABEY DE HÜCREDE"

Altıntaş sözlerinin devamında "Tutuklu olan isimler anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ve diğer tutuklu isimlerde tekli hücredeler ve birbirleriyle görüşmeleri , akrabaları ile görüşmeleri de yasak." bilgisine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN