Muhtarlık seçimini kaybetti, sosyal medyadan şiirle sitem etti! O muhtarın videosu viral oldu

Muhtarlık seçimini kaybetti, sosyal medyadan şiirle sitem etti! O muhtarın videosu viral oldu

Kırşehir'de yerel seçimlerde muhtarlığa aday oldu, seçimi kaybedince şiirle sitem etti! O görüntüleri sosyal medyada milyonlarca izlendi...

Aşağı Homurlu köyünde çobanlık yapan Aydın Battal, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde muhtarlık için aday oldu ancak beklediği desteği alamayarak hayal kırıklığına uğradı. Seçimlerde 2 adayla yarışan 49 yaşındaki Battal, köyünden sadece 29 oy alınca sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak duygularını paylaştı.

SOSYAL MEDYADAN ŞİİRLİ SİTEMDE BULUNDU

Battal, yaptığı video paylaşımında garibanlık ve fakirlik gibi kişisel özelliklerinin seçimlerde dezavantaj olarak kullanıldığını ifade etti. Ayrıca, şiir yazması ve sosyal medyada paylaşmasıyla da eleştirildiğini belirtti. Ailesini ve akrabalarını mahcup ettiği için özür diledi ve aldığı 29 oy ile boynunun büküldüğünü dile getirdi.

Sosyal medya üzerinden paylaştığı şiirle duygularını ifade eden Battal, rakiplerinin kendisini uzay bilimcisi gibi göstererek köy halkının desteğini almayı başardıklarını savundu. Fakirlikle ilgili yapılan eleştirilere de yanıt veren Battal, kendisini fakir olarak görenleri kibirli bulduğunu ve umudunun tükendiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN