'Muhtarlığı nasıl kaybettim' videosuyla gündem oldu

Kırşehir’de yaşayan Aydın Battal, köyü Aşağıhomurlu’ya muhtar adayı oldu. 300 seçmenin ve 3 adayın olduğu köyde 29 oy alarak seçimi kaybeden Battal, kendi öz akrabalarından bile oy alamamasına isyan etti. Battal, isyanını şiir yazarak bastırdı.

Kırşehir'de muhtarlığı kaybeden Aydın Battal isimli vatandaşın, 'muhtarlığı neden kaybettim?' videosu sosyal medyada viral oldu.

Akpınar İlçesi'ne bağlı Aşağı Homurlu Köyü'nde yaşayan ve zaman zaman yazdığı şiirlerle gündeme gelen Aydın Battal isimli kişi, muhtarlık seçimine girdi. 300 seçmenin ve 3 adayın bulunduğu köyde 29 oy alan Battal, neden kaybettiğini aracının içinde çektiği video ile anlattı.

yeni-proje-1-008.jpg
Aydın Battal

Aydın Battal'ın videosu sosyal medyada viral oldu ve binlerce kez paylaşıldı. Köye mahcup olduğunu belirten Battal, çektiği videoyla akraba ve arkadaşlarına sitem dolu açıklamalarda bulunarak yazdığı şiirini okudu.

Sosyal medya kullanıcıları muhtar olamayan Battal'ın fenomen olma yolunda ilerlediğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN