MİT, Suriye ve Irak'ın kuzeyindeki PKK/YPG hedeflerini vurdu

MİT, Suriye ve Irak'ın kuzeyindeki PKK/YPG hedeflerini vurdu

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), TUSAŞ'a yönelik terör saldırısının ardından Suriye ve Irak'ın kuzeyinde PKK/YPG'ye ait stratejik hedeflere operasyonlar düzenledi. Enerji-altyapı binaları ve mühimmat depoları gibi önemli noktalar imha edildi. MİT'in, örgüte karşı operasyonlarını hedeflerine ulaşıncaya kadar sürdüreceği vurgulandı.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye ve Irak'ın kuzeyinde bulunan PKK/YPG terör örgütüne ait hedeflere yönelik operasyonlar gerçekleştirdi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgilere göre, bu operasyonlar, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine düzenlenen terör saldırısının ardından geldi.

Operasyonlarda, terör örgütünün enerji-altyapı tesisleri, lojistik ve mühimmat depoları gibi stratejik öneme sahip noktalar hedef alındı.

Terör örgütü PKK/YPG'ye karşı planlanan hedefe ulaşılıncaya kadar MİT'in operasyonlarına aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN