Milyonlarca emekliye güzel haber: Erdoğan talimatı verdi: "Bu işi bitirin"

Milyonlarca emekliye güzel haber: Erdoğan talimatı verdi: "Bu işi bitirin"

Emekliler heyecanla ek zamları bekliyor. Emekli zammı ne kadar olacak? Milyonlarca emekliye müjdeli haber! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan "Bu işi bitirin" talimatı...

Emeklilerin merakla beklediği zam haberi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan talimat geldi. İddiaya göre, NATO toplantısı için New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilere yapılacak ek zam konusunun hızla çözüme kavuşturulması talimatını verdi.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, Erdoğan ABD ziyareti öncesinde kurmaylarına "Emeklilere yapılacak zam mevzusunu çalışın. Ben NATO Zirvesi’nden Türkiye’ye dönene kadar bu işi bitirin" dedi.

KABİNE TOPLANTISINDA GÜNDEM: EMEKLİ ZAMMI

En düşük emekli aylığının artırılmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi. Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda, AKP’nin ekonomi kurmayları mevcut seçenekleri değerlendirmek üzere bir araya geldi. Hafta başında yapılan ilk toplantıdan net bir sonuç çıkmayınca, kurmaylar ikinci kez toplandı. Çalışmanın, tüm emeklileri kapsayacak şekilde düzenlenmesi halinde, tek maddelik bir değişiklikle hızla Meclis'ten geçirilebileceği ifade edildi. Değişiklik teklifinin 'torba yasa'ya eklenmesi de üzerinde durulan seçenekler arasında yer alıyor.

EMEKLİ ZAMMI ERDOĞAN TARAFINDAN AÇIKLANACAK

Çalışmalar tamamlandığında, önümüzdeki hafta yapılacak kabine toplantısının ardından zam kararının bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor. Bu gelişme, emekliler için önemli bir müjde olacak ve ekonomik anlamda rahatlama sağlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN