MHP'li Oğuzhan Güngör'ün görevine son verildi: Babama uygulanan yöntem bana da uygulandı

MHP'li Oğuzhan Güngör'ün görevine son verildi: Babama uygulanan yöntem bana da uygulandı

MHP TBMM Grup Danışmanı Oğuzhan Güngör, Bahçeli'nin Öcalan çağrısını eleştirdiği için görevden alındığını duyurdu. Güngör, "Bundan 24 sene önce Türk Milleti’nin sesi olan rahmetli babama uygulanan yöntem, tarafım için de söz konusu olmuştur." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Öcalan Meclis'te konuşsun" çağrısı siyasette yankılanmaya devam ediyor. Partinin TBMM Grup Danışmanı Oğuzhan Güngör görevinden alındı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Öcalan çağrısını eleştirdiği için görevden alındığını öne süren Güngör, "Bebek katiline umut hakkı vermeyi taahhüt edip, Yüce Meclisimizde konuşmasını teklif edebilenler, bunu alkışlayabilenler, bir Türk Milliyetçisi’nin söylenmesi gerekeni söylemesinden rahatsız olmuşlardır." ifadelerini kullandı.

'RAHMETLİ BABAMA UYGULANAN YÖNTEM BANA DA UYGULANDI'

Güngör, paylaşımının tamamında şunları söyledi:

"Az önce Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki görevime son verildiği tarafıma tebliğ edilmiştir. Bundan 24 sene önce Türk Milleti’nin sesi olan rahmetli babama uygulanan yöntem, tarafım için de söz konusu olmuştur.

'TÜRK MİLLİYETÇİSİ'NİN SÖYLEMESİ GEREKENİ SÖYLEMESİNDEN RAHATSIZ OLDULAR'

Bebek katiline umut hakkı vermeyi taahhüt edip, Yüce Meclisimizde konuşmasını teklif edebilenler, bunu alkışlayabilenler, bir Türk Milliyetçisi’nin söylenmesi gerekeni söylemesinden rahatsız olmuşlardır.

Bebek katilinin Gazi Meclisimizi kirletemeyeceğini söylemenin bedelini, Ali Güngör’ün oğlu olmanın verdiği gurur ve aziz Türk Milleti'nin bir evladı olarak şerefle kabul ediyorum.

'MİLLETİMİZİ VE ÜLKÜMÜZÜ MÜDAFAA ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

Makam ve şahsi ikbal için her şeyini vermeye hazır olanlara inat, dün olduğu gibi bundan sonra da eğilmeden, şahsi ikbal gütmeden yoluma devam edeceğim. Zira bana ve milyonlarca vatan ve devlet aşığı Türk Milliyetçisi’ne ilham veren fikriyatın temeli budur.

Türk Milliyetçiliği, Türk Milleti'nin sinesinden çıkmış olup, yalnız ve yalnız ona aittir. Ülkücülük ise Başbuğ’dan ve nice şehitten bize mirastır. Milletimizi ve Ülkümüzü, geçmişimiz ve geleceğimiz için tek kişi kalıncaya kadar müdafaa etmeye devam edeceğiz."

GÜNGÖR'ÜN BABASI DA PARTİDEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Oğuzhan Güngör’ün babası MHP eski İçel Milletvekili Ali Güngör de Öcalan’ın idamının ve af tartışmalarının yaşandığı günlerde Bahçeli’ye yönelik yaptığı konuşmanın ardından partiden ihraç edilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN