Meteoroloji'den kritik uyarı: Sıcaklıklar düşecek, yağışlar başlayacak

Meteoroloji'den kritik uyarı: Sıcaklıklar düşecek, yağışlar başlayacak

Ülkemizin kuzeydoğu kesimleri parçalı bulutlu olacak. Ordu, Giresun, Trabzon, Rize'nin iç kesimleri ile Artvin'in kuzeyi yerel sağanak yağışlar görebilir. Diğer bölgeler ise az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu ile Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. 1 Ekim Pazartesi gününden itibaren sıcaklıkların düşmesi ve ülke genelinde yağışların etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmeye göre, ülkemizin hava durumu önümüzdeki günlerde değişecek.

Bugün için yapılan tahmine göre, ülkemizin kuzeydoğu kesimleri parçalı bulutlu olacak. Ordu, Giresun, Trabzon, Rize'nin iç kesimleri ile Artvin'in kuzeyi yerel sağanak yağışlar görebilir. Diğer bölgeler ise az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu ile Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Hava sıcaklıkları mevsim normalleri civarında seyredecek ve rüzgar kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ila orta kuvvette esecek.

SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Ancak Meteoroloji'nin yaptığı uzun vadeli tahminlere göre, durum önümüzdeki günlerde değişecek. 1 Ekim Pazartesi gününden itibaren sıcaklıkların düşmesi ve ülke genelinde yağışların etkili olması bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

27 EYLÜL CUMA GÜNÜ

3.png

28 EYLÜL CUMARTESİ GÜNÜ

4.png

29 EYLÜL PAZAR GÜNÜ

haritatahmingun5.png

30 EYLÜL PAZARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun5.png

1 EKİM SALI GÜNÜ

haritatahmingun5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN