Meteoroloji son dakika olarak uyardı! Bu gece uyku yok: AFAD, Trabzon, Rize, Artvin, Giresun valilikleri hazır olun

Meteoroloji son dakika olarak uyardı! Bu gece uyku yok: AFAD, Trabzon, Rize, Artvin, Giresun valilikleri hazır olun

Son dakika haberine göre, gece ülkemizde şiddetli hava olayları etkisini gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD bölge bölge uyarılarda bulundu. Bu o bölgelerde uykular haram olacak. İşte o bölgeler...

BURAK ÖZTOPRAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD'dan bölge bölge son dakika uyarısı geldi. Trabzon, Artvin, Giresun ve Rize'de etkisini gösterecek hava olayları gece uyku uyutmayacak. Tarih ve saat vererek uyarılar paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

GECE SAATLERİNDE BAŞLAYACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, AFAD ve ilgili valilikleri etiketleyerek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Doğu Karadeniz bölgesinde kuvvetli yağışların beklendiğini duyurdu. Yapılan son değerlendirmelere göre, bu gece saatlerinden sonra Rize'de yerel kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75 kg/m²) yağışlar, Trabzon çevreleri, Artvin'in kuzeyi ve Giresun'un doğusunda etkili olacak. Yarın (Pazar) öğle saatlerinden sonra ise Artvin, Gümüşhane ve Bayburt'ta yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m²) sağanak yağışların beklendiği bildirildi.

kuvvetli-yagis-saganak-yagmur-firtina-001.webp

HERKES ÖNLEMİNİ ALSIN

Meteoroloji yetkilileri, bu yağışların sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksamalara neden olabileceği konusunda uyardı. Özellikle yağış anında kuvvetli rüzgar ve iç kesimlerde yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği vurgulandı.

  • Başlama Zamanı: 14 Temmuz 2024, 03:00
  • Bitiş Zamanı: 14 Temmuz 2024, 22:00

Yetkililer, bölgedeki vatandaşların dikkatli olmalarını ve yetkililerin uyarılarını takip etmelerini önerdi. Kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı gerekli tedbirlerin alınmasının önemli olduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN