Meteoroloji açıkladı: Hafta sonu hava nasıl olacak?

Meteoroloji açıkladı: Hafta sonu hava nasıl olacak?

Meteoroloji 3 Ağustos hava durumu raporunu yayımladı. Yeni rapora göre yurt genelinde sıcak havalar etkisini artırarak devam edecek. Hava sıcaklıklarının batı ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde, yurdun doğusunda normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den yapılan son açıklamaya göre, serin havalar yerini sıcak havaya bırakıyor. İç kesimlerde ve büyük şehirlerde vatandaşları bunaltıcı sıcaklıklar bekliyor. Kuzeydoğu ve Akdeniz'in iç kesimleri ise yağışlı geçecek.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Ülkemizin kuzeydoğusu ve Doğu Akdeniz parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi ile Artvin çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının batı ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde, yurdun doğusunda normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden, yurdun güney kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

3 AĞUSTOS 2024 CUMARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun3.png

4 AĞUSTOS 2024 PAZAR GÜNÜ

haritatahmingun4.png

5 AĞUSTOS 2024 PAZARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun5.png

6 AĞUSTOS 2024 SALI GÜNÜ

5-001.png

7 AĞUSTOS 2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ

haritatahmingun5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN