Mansur Yavaş gençleri unutmadı! Tamamen ücretsiz! O tarihte başlıyor, sadece 2 gün sürecek

Mansur Yavaş gençleri unutmadı! Tamamen ücretsiz! O tarihte başlıyor, sadece 2 gün sürecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş gençleri unutmadı. Birçok farklı alanda farklı hizmetler sağlanırken gençlere ücretsiz destek sağlanacak. O tarihte başlayıp 2 gün boyunca devam edecek. İşte tüm detaylar…

Üniversite hayaliyle yanıp tutuşan öğrenciler için Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden büyük destek. Ücretsiz olarak öğrenciler yararlanabilecek. YKS sınavının tamamlanması ile birlikte tercih süreci geldi çattı. Öğrencilerin bu zorlu sürecine Mansur Yavaş desteği geldi. İşte tüm detaylar…

ÜNİVERSİTE GÜNLERİ BAŞLAYACAK

YKS sürecinin tamamlanması ile birlikte geçtiğimiz günlerde öğrenciler sınav sonuçlarını öğrendi. Türkiye'nin dört bir yanında birçok farklı üniversite ve bölüm bulunmaktadır. Öğrenciler almış olduğu puan ve yetenekleri doğrultusunda gitmek istedikleri okul ve bölümleri tercih edecek. Bu sürecin daha verimli olması için çalışmalarda bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi üniversite tercih günlerini başlatıyor.

YKS'ye katılan tüm öğrencilerin 29-30 Temmuz 2024 tarihlerinde Beypazarı ve Kahramankazan Aile Yaşam Merkezinde ücretsiz olarak üniversite tercih günlerinden yararlanabileceği aktarıldı.

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN