Malatya'daki okullarda eğitime bir gün daha ara verildi

Malatya'daki okullarda eğitime bir gün daha ara verildi

Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından kentte eğitime yarın da ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün X sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "İlimiz genelindeki tüm örgün, yaygın ve özel eğitim kurumlarında 17 Ekim Perşembe günü (yarın) eğitim öğretime bir gün ara verilecektir" ifadesine yer verildi.

Duyuruda ayrıca, öğrenci ve velilere eğitim süreçlerine dair bilgilendirmelerin devam edeceği vurgulanarak, okulların kapalı olduğu süre zarfında öğrencilerin evde kalmalarının ve aileleriyle birlikte zaman geçirmelerinin önemi belirtildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim camiasının bu zor süreçte birlik ve dayanışma içinde olmasının önemine dikkat çekti. Eğitim kurumları, önümüzdeki günlerde durumu değerlendirerek yeniden eğitim-öğretim takvimini düzenleyecek. Öğrencilere, güvenli bir ortamda eğitim almaları için gerekli tüm önlemlerin alınacağı ifade edildi.

Velilerin ve öğrencilerin, gelişmeleri takip etmeleri ve resmi duyuruları göz önünde bulundurmaları gerektiği hatırlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN