Kurtlar Vadisi dizisindeki otel gerçek oldu! Iraklı iş insanına ait oteli satın alıp yaptı, turistler oraya akın edecek

Kurtlar Vadisi dizisindeki otel gerçek oldu! Iraklı iş insanına ait oteli satın alıp yaptı, turistler oraya akın edecek

Efsane Kurtlar Vadisi dizisindeki otel gerçek oldu. Ünlü iş insanı aldığı otelin adını Kurtlar Vadisi’nden esinlenerek hemen değiştirdi. Artık turistler oraya akın edecek…

İş insanı Serdar Özyurt, Suudi iş insanı Mahmut Al Sakaar’a ait olan Royal Stay Palace otelini satın aldığını duyurdu. Bu stratejik hamle, Türkiye'nin turizm sektörüne önemli bir katkı sağlamayı hedefliyor.

HEMEN İSMİNİ DEĞİŞTİRDİ

Serdar Özyurt, satın alma işleminin hemen ardından otelin adını Kurtlar Vadisi'nde suikast bölümünde geçen “Grand Harilton" olarak değiştirdi. Özyurt, yeni dönemde hem İstanbul turizminin hem de fuarcılık turizminin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla otelde büyük dönüşümler yapacaklarını belirtti.

kurtlar-vadisindeki-otel-1.jpg

FUAR HİZMETİNE DE KATKI SAĞLAYACAK

Serdar Özyurt, bu yatırımın yalnızca konaklama hizmetleriyle sınırlı kalmayıp, fuar turizmine de önemli katkılarda bulunacağını ifade etti. “Yeni yatırımımız ülke turizmine güç kazandıracak. Türkiye'nin bu alandaki gücünü artırmak için yatırımlarımız sürecek” dedi.

YERLİ SERMAYENİN ÖNEMİ

Özyurt, yerli sermayenin önemine dikkat çekerek, otelin modernizasyonu ve hizmet kalitesinin artırılması yönünde kapsamlı projeler planladıklarını duyurdu. “Ekonomiye olan güvenimizi göstermek için ülkemize yatırım yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

kurtlar-vadisindeki-otel-2-001.jpg

KÜRESEL MİSAFİR POTANSİYELİNİ ARTIRMAYA AMAÇLIYOR

Grand Harilton Oteli, Avrupa, Orta Doğu, Uzak Doğu ve Amerika kıtalarından gelen çok sayıda misafiri ağırlamış durumda. Özyurt, yeni dönemde bu misafir potansiyelini artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN