KKTC'de dedikodu cinayeti: Eve pencereden girip ateşe verdi

KKTC'de dedikodu cinayeti: Eve pencereden girip ateşe verdi

KKTC'de bir şahsın kendisinin ve kız arkadaşının dedikodusunu yaptığı gerekçesiyle hazırladığı plan kan dondurdu. Şahsın gece gizlice pencereden girip ateşe verdiği evde alevlerin arasında kalan kişi hayatını kaybetti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) dedikodu yüzünden başlayan tartışma, korkunç bir cinayete dönüştü.

DEDİKODUSUNU YAPAN KİŞİNİN EVİNİ KUNDAKLADI

İskele ilçesine bağlı Boltaşlı köyünde 4 Eylül gecesi, Hamit Talay isimli şahıs, kendisi ve kız arkadaşı hakkında dedikodu yaptığı gerekçesiyle aynı köyde yaşadığı Nihat İlkhan’ın evini kundakladı.

10036415.jpg

Talay, 03.04 ile 03.25 saatleri arasından pencereden gizlice girdiği köy evinde, uyuyan İlkhan’ın yatağının kenarlarına benzin dökerek evi ateşe verdi.

HAYATINI KAYBETTİ

Alevler içinde kalan İlkhan, evden can havliyle kaçmayı başardı ve imdadına komşusu yetişti. Komşu, su dökerek alevleri söndürdü. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

10036416.jpg

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri söndürdü. Vücudunda ciddi yanıklar oluşan ve ağır yaralanan İlkhan olay yerindeki ilk müdahalenin ardından önce Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne ardından Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yoğun bakıma alınan İlkhan dün sabah yaşam mücadelesini kaybetti.

10036418.jpg

ZANLI TUTUKLANDI

Meydana gelen kundaklama olayıyla ilgili soruşturma başlatan polis, 6 Eylül günü kimliğini tespit ettiği Talay’ı "Adam öldürmeye teşebbüs" ve "Kundaklama" suçlarından tutukladı.

10036417.jpg

Zanlının polisteki tutukluluk hali devam ederken, Hamit Talay salı günü cinayet suçundan yeniden mahkemeye çıkarılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN