Kişisel temizliğine dikkat etmeyen erkeğe şok: 500 bin TL ceza! Yargıtay'dan emsal niteliğinde çarpıcı karar

Kişisel temizliğine dikkat etmeyen erkeğe şok: 500 bin TL ceza! Yargıtay'dan emsal niteliğinde çarpıcı karar

Haftada sadece bir iki kez dişlerini fırçalayan ve kişisel temizliğine dikkat etmeyen kocasına boşanma davası açan kadını haklı bulan Yargıtay, 500 bin TL tazminat ödemesine karar verdi. İşte detaylar...

Ankara'da yaşayan A.Y., eşi C.Y.'nin duş almayıp aynı kıyafetleri 5 gün giymesi ve haftada sadece bir iki kez dişlerini fırçalayarak kişisel temizliğine dikkat etmediğini öne sürerek, boşanma davası açtı.

19. Aile Mahkemesi'nde görülen davada, A.Y., kocası hakkındaki iddiaları şahitleriyle de kanıtladı. Mahkeme, C.Y.'yi tam kusurlu bularak boşanmalarına karar verdi ve 500 bin TL tazminata hükmetti.

DİŞLERİ FIRÇALAMAMAK VE YIKANMAMAK BOŞANMA NEDENİ Mİ?

TRThaber'de yer alan habere göre, Bölge Adliye Mahkemesi tarafından hukuka uygun bulunan karar, Yargıtay 2. Dairesi tarafından da onanarak kesinleşti. Yargıtay kararında, davalı kocanın kişisel temizliğine dikkat etmemesi, ter kokması gibi boşanmaya neden olaylarda tam kusurlu, kadının ise kusursuz olduğuna hükmetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN