Kilosu 800 TL’ye kadar yükselmişti… 110 TL’ye kaliteli baklava satışı başladı! Bayram öncesi herkes tepsilerle kapışıyor

Kilosu 800 TL’ye kadar yükselmişti… 110 TL’ye kaliteli baklava satışı başladı! Bayram öncesi herkes tepsilerle kapışıyor

Son zamanlarda Türkiye genelinde en çok zamlanan ürünler arasında yer alan tatlılar vatandaşın da cebini yakıyor. En sevilen tatlı çeşitleri arasında yer alan baklavanın kilosu 800 TL'yi aşarken vatandaşta 1 dilim baklavanın hayalini kurar oldu. O şehirde kaliteli baklava fiyatı 110 TL'ye düştü bayram öncesinde vatandaş tepsilerle kapıştı.

Konya'da yaşayan vatandaşlar kaliteli baklava satışları ile sevinçten havalara uçuyor. Bayram öncesinde 1 kilo kaliteli baklavanın fiyatı 110 TL'ye kadar geriledi. Türkiye'de Enflasyonun etkisiyle A'dan Z'ye her alanda etkili olan zamlar vatandaşın belini bükerken kurban bayramının kısa süre kala vatandaşlarında tatlı telaşı başladı. Baklava fiyatlarından şikayetçi olan vatandaşlara Konya'da muhteşem bir kampanya sunuldu.

VATANDAŞ TEPSİ TEPSİ GÖTÜRÜYOR

Baklava siparişlerini vermeye başlayan vatandaşlar yüksek fiyatlardan şikayetçi oluyor. Güncel rakamlara bakıldığında 1 kilo baklavanın fiyatı 500-800 TL arasında değişiklik gösteriyor. Tatlıcılar artan girdi maliyetlerinin ardından fiyatları yükseltmeye devam ederken vatandaş da alamadığından şikayetçi oluyor.

Ramazan Bayramı Yaklaşıyor: Konya'da 1 Tepsi Baklava Ne Kadar?

Çok kazanmak isteyen tatlıcıların yüksek fiyatlarla satış yaptığı söylenirken Konya'da bir tatlıcı 110 liraya 1 kilo cevizli baklava satmaya başladı. Konyalıların yoğun ilgi gösterdiği kampanya ile birlikte vatandaşta soluğu baklavacı da aldı. Kampanya hakkında açıklama yapan Sinan Gök isimli vatandaş, "Allah'tan bu hizmeti veren baklavacılar var diğer ismi olan yerlere garibanın gücü yetmez" dedi.

Diplomalı baklava ustaları geliyor - Konya Yenigün Gazetesi

Kampanya kapsamında fıstıklı Baklavanın kilogram fiyatı 195 TL Fiyat etiketi ile satılırken soğuk Baklavanın kilosu ise yalnızca 175 TL'den satılmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN