Kendisini enkazdan kurtaran itfaiye eriyle evlendi! Böylesi filmlerde olur, trajediden büyük aşk doğdu

Kendisini enkazdan kurtaran itfaiye eriyle evlendi! Böylesi filmlerde olur, trajediden büyük aşk doğdu

Duyanlar, "böylesi anca filmlerde olur" diyor! Kendisini enkazdan kurtaran itfaiye eriyle evlendi! Trajediden büyüdü, aşk doğdu...

6 Şubat depremlerinde yaşanan bir kurtarma operasyonu, büyüleyici bir aşk hikâyesine dönüştü. Enkaz altından çıkarılan genç kız, hayatını kurtaran itfaiye eriyle evlenerek unutulmaz bir hikaye yazdı. Depremzede genç kız, kurtarıcısıyla dünya evine girdi ve yaşadıkları trajedi, sevgi dolu bir peri masalı haline geldi.

ENKAZDAN KURTARILAN GENÇ KIZ KURTARICISIYLA EVLENDİ

Deprem enkazından kurtarılan genç kız, kahraman itfaiyeciyle evlendi...

Ankara İtfaiyesi'nde görevli Cebrail Sarsılmaz, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde Kahramanmaraş'taki Müjde Apartmanı'nın enkazından Sinem Kaynak'ı kurtardı. Çiftin zor günleri, evlilikle taçlanan bir peri masalına dönüştü.

6-subat.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin açıklamasına göre, Ankara İtfaiyesi'nin kahraman eri Cebrail Sarsılmaz ve 6 Şubat 2023 depremlerinde Kahramanmaraş'ta Müjde Apartmanı'nın enkazından kurtardığı Sinem Kaynak'ın nikahı, Aşık Veysel Nikah Salonu'nda kıyıldı.

"MUTLU BİR SONA KAVUŞTUK"

Deprem enkazından kurtarılan genç kız, kahraman itfaiyeciyle evlendi...

İtfaiye eri Sarsılmaz, trajik bir olaydan böylesine mutlu bir sona ulaştıkları için büyük bir heyecan yaşadığını belirterek, "6 Şubat depreminde arama kurtarmada 13 gün görev aldım. Kahramanmaraş’ta Müjde Apartmanı'ndan eşimi ve kardeşini canlı olarak enkazdan çıkardık. Farklı ve anlatılamayacak bir duygu. Trajik bir olaydan böyle mutlu bir sona kavuştuk" dedi.

Sinem Kaynak ise duygularını şu şekilde ifade etti:

"Olumsuz bir olay neticesinde bir araya gelsek de enkazdan çıkarılan şanslı birkaç kişiydik. Ertesinde hayat bizi birleştirdi. İçimizde buruk bir hüzün var. Hem kendi kayıplarımız hem diğer kayıplar için üzgünüz ancak hayat devam ediyor, mutluyuz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN