Kayseri'de Tesla dehşeti! Bomba gibi patladı

Elektrikli otomobillerde büyüyen tehlikenin bir örneğide Kayseri'de görüldü. Kaza yapan Tesla marka otomobilin bomba gibi patladığı görüntülendi. Tesla dehşeti o sıralarda geçen vatandaşın cep telefonu kamerlarına yansıdı. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Son zamanlarda sık sık viral olan elektrikli otomobil patlamalarına bir yenisi daha eklendi. Müşteriyi korkutan patlamaların bu kez adresi Kayseri oldu. Otoyolda kazaya karışan bir Tesla'nın bomba gibi patladığı görüntüler paylaşıldı. İşte o görüntüler...

TESLA ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Kayseri'de yaşanan bir kaza sonucunda Tesla Model Y marka otomobilin alevler içerisinde kaldığı görüntülendi. Günden güne artan elektrikli piyasasında, son günlerde artan bu görüntüler endişe vermeye başladı. Otoyolda kazaya karışan Tesla Model Y, çarpışmanın etkisinin ardından resmen alev topuna döndü.

gipwk6jxiaamjs7.jpg

Kaza esnasında bölgeden geçen vatandaş alev alan Tesla'yı, cep telefonu kamerasına kaydetti. Çarpışmanın şiddetli olduğu görüntülerden anlaşılırken, kaza sonucunda Tesla'nın alevler içerisinde kaldığı görüldü.

gipwk6hw4aaihub.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN