Kararı duyan telefona sarılıp bankayı arıyor! Bankaların çağrı merkezleri kilitlendi: Kredi kartı olanlar dikkat

Kararı duyan telefona sarılıp bankayı arıyor! Bankaların çağrı merkezleri kilitlendi: Kredi kartı olanlar dikkat

Yasa tasarısının açıklanmasıyla milyonlarca vatandaş harekete geçti. Kararda yer alan maddelerin ardından telefona sarılan bankayı aradı. Kredi kartı olanlar, bankaların çağrı merkezlerinde yoğunluk oluşturdu. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Milyonlarca kredi kartı kullanıcısının gündemine oturan kararın ardından bankalar aranmaya başladı. Çağrı merkezlerinde yoğunluk oluşurken, telefonu eline alan aramaya devam ediyor. Yasa tasarısı gelmeden hazırlıkları başladı. İşte tüm detaylar...

HERKES BANKAYI ARIYOR

Kredi kartı kullanıcıları, gündeme gelen yeni bir yasa tasarısı nedeniyle bankaların çağrı merkezlerine yöneliyor. AK Parti tarafından hazırlanan ve kredi kartı limiti 100 bin TL ve üzeri olan kart sahiplerinden 750 TL savunma sanayi katılım payı kesileceğini öngören tasarı, büyük yankı uyandırdı. Henüz Meclis’e sunulmamış olmasına rağmen, bu haberin yayılmasıyla birlikte birçok vatandaş kart limitlerini 99 bin TL’nin altına düşürmek için bankaları aramaya başladı.

2b6f8180092409568e7bd95ccd1fab4c.jpg

YASA TASARISI İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Banka çağrı merkezlerinde yoğun bir trafik oluşurken, tasarıya tepkiler de artmaya devam ediyor. Vatandaşlar, yüksek limitli kredi kartlarına yönelik bu ek mali yükümlülükten kaçınmak için limitlerini hızla düşürmeye çalışıyor. Yasa tasarısının Meclis’e ne zaman geleceği ise henüz belli değil, ancak şimdiden birçok kişi bu gelişmeye hazırlıklı olmak istiyor.

Bankaların çağrı merkezleri üzerinden yapılan limit düşürme taleplerinde artış görülürken, bu uygulamanın hayata geçmesi durumunda daha fazla vatandaşın benzer adımlar atabileceği belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN