Karamollaoğlu Haniye’nin çağrısına cevap vereceklerini duyurdu: Saadet Partisi İsmail Haniye için meydanlara iniyor

Karamollaoğlu Haniye’nin çağrısına cevap vereceklerini duyurdu: Saadet Partisi İsmail Haniye için meydanlara iniyor

Hamas Lideri İsmail Haniye’nin İran’da uğradığı suikast sonucu öldürülmesine Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu da sert tepki gösterdi. “Haniye, yalnızca Filistin mücadelesinin değil tüm İslam ümmetinin onur simgesiydi” diyen Karamollaoğlu “Haniye dünya genelinde Gazze halkına ve İsrail hapishanelerindeki Filistinli mahkumlara destek çağrısında bulunmuştu. Bu çağrıya en güçlü şekilde karşılık verecek; 3 Ağustos Cumartesi Günü bütün teşkilatlarımızla, meydanlarda olacağız” ifadesini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin İran’da suikastla öldürülmesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Haniye’nin çağrısını yerine getirerek bütün teşkilatlarıyla meydanlara çıkacaklarını söyledi.

Karamollaoğlu x hesabından yaptığı paylaşımlarda şunları söyledi:

“Hamas Lideri İsmail Haniye'nin alçak bir saldırı sonucunda şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendim. Haniye, yalnızca Filistin mücadelesinin değil tüm İslam ümmetinin onur simgesi, vakarın cisimleşmiş haliydi. Ailesini bu uğurda kaybetmesine rağmen duruşundan ve cesaretinden hiçbir şey eksilmeyen Haniye'nin mücadelesine şahidiz. Şehadeti mübarek, mekanı cennet olsun! Kardeş Filistin halkının ve İslam aleminin başı sağolsun!

‘3 AĞUSTOS’TA MEYDANLARDA OLACAĞIZ’

Filistin direnişinin lideri İsmail Haniye dünya genelinde Gazze halkına ve İsrail hapishanelerindeki Filistinli mahkumlara destek çağrısında bulunmuştu. Bu çağrıya en güçlü şekilde karşılık verecek; 3 Ağustos Cumartesi Günü bütün teşkilatlarımızla, bütün Milli Görüşçü Kuruluşlarımızla meydanlarda olacağız.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN