Kan donduran olay: Çölde kaybolan 14 kişi ölü bulundu

Kan donduran olay: Çölde kaybolan 14 kişi ölü bulundu

Cezayir'in Libya sınırına yakın çöl bölgesinde kaybolduğu bildirilen 14 kişinin cansız bedenine ulaşıldığı haberi derin üzüntü yarattı. Arama Kurtarma Derneği'nin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya göre, hayatını kaybedenlerin 12'sinin Suriye uyruklu olduğu belirlendi.

Cezayir'in Libya sınırına yakın çöl bölgesinde kaybolan 14 kişinin cansız bedenleri bulundu. Cezayir merkezli Arama Kurtarma Derneği, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İlizi vilayetine bağlı Belkubur mevkiinde bulunan cesetlerin 12'sinin Suriye uyruklu olduğunu belirtti. Yaşları 10 ila 57 arasında değişen bu talihsiz kişilerin cesetleri, Burc Ömer İdris bölgesindeki morga kaldırıldı.

ÇÖLDE KAYBOLNUŞLARDI... 14 KİŞİNİN CESETİNE ULAŞILDI

Yaşları 10 ila 57 arasında değişen talihsiz kafilenin cansız bedenleri, İlizi vilayetindeki Burc Ömer İdris bölgesinde bulunan bir morga nakledildi. Cezayir'deki Suriye Büyükelçiliği de hayatını kaybedenlerden 12'sinin Suriye vatandaşı olduğunu doğruladı.

Cezayir makamlarından henüz resmi bir açıklama gelmezken, bölgedeki son haftalarda hava sıcaklıklarının 50 dereceyi aştığı biliniyor. Cezayir'in güney vilayetleri, Afrika'dan Avrupa'ya yasa dışı yollarla geçmeye çalışanlar için sıklıkla kullanılan bir güzergah olarak biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN