Kadın cinayetleri engellenemiyor! 2 Kadını katletti

Kadın cinayetleri engellenemiyor! 2 Kadını katletti

Kadın cinayetleri engellenemiyor. İzmir'de 32 yaşındaki E.K. boşanma aşamasındaki eşi tarafından bıçaklandıktan sonra kaldırıldığı hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Dehşet veren olay İzmir Ödemiş'in Atatürk Mahallesi Ulus Meydanı'nda yaşandı. Ö.K. boşanma aşamasındaki eşi E.K.(32) ile genç kadının yakını E.D.'yi bilinmeyen bir nedenle bıçakladı. Cani aynı bıçakla kendini de yaraladı.

Olayda ağır yaralanan E.D. ve Ö.K., kaldırıldıkları Ödemiş Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ağır yaralanan E. K. ise ameliyata alındı. E.D. ile cani Ö.K. kaldırıldıkları hastanede yaşamalarını yitirdi.

29 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Yaklaşık 10 gün önce sağlık durumu kötüye giden E.K., İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. E.K., kaldırıldığı hastanede verdiği 29 günlük yaşam mücadelesini bugün kaybetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN