Kadın cinayetleri durdurulamıyor: Tartıştığı eşini ensesinden vurdu

Kadın cinayetleri durdurulamıyor: Tartıştığı eşini ensesinden vurdu

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yaşanan korkunç bir olayda, 45 yaşındaki vinç operatörü Tuncay Ateş, eşi 39 yaşındaki Semira Ateş ile arasında çıkan tartışmanın ardından tabancayla ensesine ateş ederek eşini ağır yaraladı. Olaydan sonra kaçmaya çalışan Tuncay Ateş, ambulansın arkasından giderken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kadın cinayetleri her geçen gün artıyor. Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde dün gece yaşanan korkunç olayda, bir kadın eşi tarafından silahla vuruldu. Olay, dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, 39 yaşındaki Semira Ateş ile 45 yaşındaki vinç operatörü eşi Tuncay Ateş arasında evde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede şiddete dönüştü ve Tuncay Ateş, eşini tabancayla ensesinden vurdu. Ağır yaralanan Semira Ateş, olay yerinde yere yığılırken, silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

AMBULANSIN PEŞİNDEN GİDİYORDU

Ağır yaralanan Ateş, ilk müdahalesi sonrası Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tuncay Ateş ise otomobiliyle ambulansın arkasından giderken, hastanenin önünde polis ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Semira Ateş’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN