Kadıköy'de elleri ve ayakları bağlı bulunan müzisyen boğulmuş ve boynu kırılarak öldürülmüş

Kadıköy'de makine mühendisi ve amatör müzisyen Çınar Ersanlı evinde elleri, ayakları ve ağzı bağlı halde ölü buldu. Adli Tıp'ta yapılan ilk incelemede müzisyenin boğulduğu ve boynu kırılarak öldüğü anlaşılırken yakalanan 2 şüpheli cinayeti itiraf etti. Şüpheliler, "Bizi şikayet etmesin diye ellerini ayaklarını ve ağzını bağladık. Sonra da evden kaçtık. Öldüğünü bilmiyorduk." dedi.

Kadıköy'de yaşanan tüyler ürpertici olay, 18 Ağustos Pazar günü saat 23.00 sıralarında Fenerbahçe Mahallesi Saldıray Sokak'ta meydana geldi. 40 yaşındaki makine mühendisi ve amatör müzisyen Çınar Ersanlı'dan haber alamayan yakınları, endişe içinde dairesine gitti.

9884264.jpg

EVE GİRDİKLERİNDE DEHŞETİ GÖRDÜLER

15 katlı binanın 2'nci katındaki dairesinde kapıyı defalarca çalmalarına rağmen yanıt alamayan aile, çilingir yardımıyla içeri girdiğinde dehşet verici bir manzarayla karşılaştı. Yakınları Ersanlı'yı, elleri, ayakları ve ağzı bağlı bir şekilde salonda hareketsiz yatar vaziyette gördü.

BOĞULMUŞ VE BOYNU KIRILARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Hemen olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, müzisyenin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerindeki incelemelerin ardından Ersanlı’nın cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından, Çınar Ersanlı'nın cenazesi İzmir'de toprağa verildi.

Adli Tıp'ta yapılan ilk incelemede Ersanlı'nın boğulduğu ve boynunda kırık olduğu tespit edildi.

9884263.jpg

'2 ŞÜPHELİ GÖRDÜK'

Olayı anlatan mahalle sakini, "Cumartesi gece mi, akşam mı, bilmiyorum 2 şüpheli gördük. Bunlar hırsız herhalde dedik. Mesaj çektiler. Ondan sonra içeriye girdiler. Bir daha da çıkmadılar. Pazar günü yakınları ulaşamayınca çilingir yardımıyla içeri girdiler. İçeri girdiklerinde elleri, ayakları ve ağzı bağlanmış halde buldular. Polis ekipleri geldi. Sonra cenazeyi götürdüler. Annesi çok ağladı. Evlenip, ayrılmış. Müzisyen, makine mühendisi dört üniversite bitirmiş. Yazık oldu" dedi.

9884266.jpg

KATİLLERİNİ KAPIDA KARŞILAMIŞ

Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada binanın güvenlik kamera görüntüleri inceledi. Görüntülerde Çınar Ersanlı’nın kapıda karşıladığı 2 kişi tarafından öldürüldüğü belirlendi.

9889626.jpg

Görüntülerde apartman kapısını açan Çınar Ersanlı’nın 2 kişiyi karşıladığı görülürken, bir süre sonra 2 kişinin yalnız olarak apartmandan ayrıldığı görülüyor. Polis güvenlik kamera görüntülerini kullanarak takip ettiği şüphelilerin, evden ayrıldıktan sonra bir büfeye giderek içki aldıkları görüntülere de ulaştı.

9889627.jpg

CİNAYETİ İTİRAF ETTİLER

Kimlikleri tespit edilen şüpheliler Mehmet Ali U.(19) ve Emre E.(26) gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliğinde ifade veren şüphelilerin tüm detayları anlatarak, cinayeti itiraf ettikleri öğrenildi.

9889629.jpg

Çınar Ersanlı’yla bir süre önce internetten tanıştıklarını anlatan şüphelilerin olay günü birlikte içki içmek için toplandıklarını söyledikleri öğrenildi.

9889631-001.jpg

'BAYILDIĞINI DÜŞÜNÜP BAĞLAYIP KAÇTIK'

Mağdurun kendilerini apartman kapısında karşılayarak daireye çıkardığını anlatan şüphelilerin, gecenin ilerleyin saatlerinde alkollün etkisiyle aralarında tartışma çıktığını belirttiği öğrenildi. Şüphelilerin ifadesinde "Aramızda kavga çıktı. Kavga sırasında onu dövdük. Bayıldığını düşündük. Ellerini ve ayaklarını bağlayıp ağzını bantla kapattık. Sonra evden ayrıldık. Öldüğünü daha sonra öğrendik." dedikleri öğrenildi.

9889632.jpg

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN