Japonların ANA’sı artık Türk topraklarında! Şimdiden hayırlı olsun

Japonların ANA’sı artık Türk topraklarında! Şimdiden hayırlı olsun

Japonya’nın önde gelen 5 yıldızlı havayolu şirketi All Nippon Airways (ANA), Türkiye’ye yönelik stratejik bir adım attı.

ANA, 2024 kış sezonunda Haneda Havalimanı’ndan üç yeni uluslararası destinasyona direkt uçuşlar başlatacağını açıkladı. Bu yeni destinasyonlar İstanbul, Milano ve Stokholm olarak belirlendi.

YENİ UÇUŞ HATLARININ BAŞLANGIÇ TARİHLERİ ŞU ŞEKİLDE PLANLANDI:

• İstanbul Havalimanı: 12 Şubat 2025
• Milano-Malpensa Havalimanı (MXP): 3 Aralık 2024
• Stokholm-Arlanda Havalimanı (ARN): 31 Ocak 2025

ANA Başkanı ve CEO’su Shinichi Inoue, yeni hatlarla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu genişleme ile yolcularımıza daha fazla seçenek sunmayı, yeni müşteri deneyimleri yaratmayı ve kesintisiz, keyifli bir yolculuk deneyimine olan bağlılığımızı pekiştirmeyi amaçlıyoruz. Paris ve Münih’i günlük uçuş takvimimize dahil ettiğimiz için gururluyuz. Ağustos ayından itibaren Viyana rotamızı da yeniden başlatıyoruz. ‘Dünyayı Merakta Birleştirme’ vizyonumuzu sürdürürken, yolcularımızın bu yeni rotalardaki deneyimlerini görmek için sabırsızlanıyoruz,” dedi.

ANA, Haneda’dan Milano’ya ilk tarifeli uçuşunu gerçekleştirecek. Bunun yanı sıra, Stokholm ANA’nın Avrupa’daki 8. destinasyonu olacak ve bu uçuşlar İskandinav ülkelerine ulaşımı daha kolay hale getirecek. İstanbul’daki yeni ANA rotası ise Orta Doğu ve Afrika’ya geçişleri daha rahat bir hale getirecek. Haneda ile Viyana arasındaki uçuşlar ise Ağustos 2024’te yeniden başlayacak.

Bu genişleme hamlesi, ANA’nın küresel ağını güçlendirme ve yolcularına daha fazla destinasyon sunma vizyonunun bir parçası olarak dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN