Jandarmanın “Yeşil Altın” nöbeti başladı! Hırsızlık arttı önlem alındı: En korunaklı hasat Antep’te sürüyor

Jandarmanın “Yeşil Altın” nöbeti başladı! Hırsızlık arttı önlem alındı: En korunaklı hasat Antep’te sürüyor

Gaziantep’te kentle özgünleşen yeşil altının hasadı başlarken, jandarmanın da “Yeşil Altın” nöbeti başladı. Bölgede artan hırsızlık olaylarına karşı alınan önlemle birlikte en korunaklı hasat Antep’te sürüyor…

Gaziantep’te fıstık hasadının başlamasıyla birlikte hırsızlık vakaları da gündeme gelmeye başladı. Hal böyle olunca devreye giren jandarma ekipleri, havadan drone, yerden de devriye ekipleriyle silahlı nöbet tutuyor.

Bölgede vatandaşların en önemli gelir kaynağı olan fıstıkta hasat zamanının gelmesiyle beraber, fıstık bahçelerinin güvenliğini sağlamak ve hırsızlığı önlemek için İl Jandarma Komutanlığı önlemleri artırdı.

gaziantepte-fistik-hasadi-1.jpg

200 KG FISTIK ÇALDI YAKALANDI

Alınan güvenlik önlemleri kapsamında, Karkamış ilçesinde yapılan önleyici kolluk devriyesinin sonucunda Ö.Y adlı vatandaşın bahçesinden 200 kilogram Antep fıstığı çalan M.K adlı şahıs çaldığı fıstıklarla beraber yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli M.K. hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı ve olayda ele geçen Antep fıstığı sahibine teslim edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN