İYİ Parti Bursa İl Başkanı istifa etti

İYİ Parti Bursa İl Başkanı istifa etti

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu istifa etti. Hasanoğlu, yaptığı açıklamada, Bursa Milletvekilleri Hasan Toktaş ve Selçuk Türkoğlu'na görevden affını istediğini ilettiğini belirterek, "Bu saatten sonra partime arzu ettiğim katkıyı sağlayamayacağımdan dolayı görevimden istifa ettim" dedi.

SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE GÖREVDEN AFFINI İSTEDİ

Dr. Hasanoğlu, sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakma kararı aldığını belirterek, bir yıl önce yapılan rutin kontrollerde ortaya çıkan sağlık sorunlarının son zamanlarda daha da ciddileştiğini ifade etti.

2024 Haziran ayında başlayan tedavi süreci ve 18 Temmuz'da geçirdiği operasyonun ardından, bu süreçte partiye yeterince katkı sunamayacağını düşündüğünü dile getirdi.

Hasanoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile gerçekleştirdikleri son programın ardından istifasını resmen duyurduğunu belirterek, "Ülkemizin İYİ Parti'ye olan ihtiyacı bugün daha da fazla. Ben de partimizin sade bir üyesi olarak katkı sunmaya devam edeceğim" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN