İstanbul’dan sonra Kocaeli’ye de yapıldı! Körfez’den Kartepe’ye kadar, Müjdeler olsun

İstanbul’dan sonra Kocaeli’ye de yapıldı! Körfez’den Kartepe’ye kadar, Müjdeler olsun

İstanbul’dan sonra Kocaelililere de müjdeli haber geldi! 500 T’nin benzeri bir hat Kocaeli’ne de yapıldı. Açılışı Cuma günü gerçekleşecek. Müjdeler olsun

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma ağını genişletme ve D-100 karayolu trafiğini rahatlatma amacıyla hayata geçirdiği yeni ulaşım hattı 41K, bu Cuma günü düzenlenecek törenle hizmete açılıyor. Körfez’den Kartepe’ye kesintisiz ulaşım sağlayacak olan Hat 41K’nın açılış törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da katılım gösterecek.

AÇILIŞ TÖRENİ BU CUMA

Körfez Atalar Mahallesi’nde 15.00’te gerçekleşecek açılış töreni ile Hat 41K, resmi olarak ilk seferine başlayacak. Bu yeni hat, Körfez, Derince, İzmit ve Kartepe arasında kesintisiz bir ulaşım ağı kurmayı amaçlıyor. Ayrıca, Hat 41K’nın devreye girmesiyle, aynı güzergahlarda hizmet veren farklı ilçelerin özel halk otobüsleri arasında yaşanan yolcu kavgalarının sona ermesi bekleniyor.

img-4141.jpeg

KILÇIK HATLAR İÇİN KOMİSYON KARAR VERECEK

Hat 41K hizmete girdikten sonra, mevcut toplu taşıma düzeni içinde hangi hatların kılçık hatta dönüştürüleceği veya mevcut halleriyle devam edeceği, kooperatifler ve Ulaşım Park’ın yöneticilerinden oluşan bir komisyon tarafından değerlendirilecek. Bu sayede, toplu taşıma sistemi daha verimli hale getirilecek.

TOPLU TAŞIMA DAHA HIZLANACAK

Yeni hattın devreye girmesiyle birlikte, tüm hatlar bütün duraklardan yolcu alabilecek. Bu durum, toplu taşımanın hızlanmasına ve duraklarda bekleme sürelerinin azalmasına katkı sağlayacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu adımı, şehrin toplu taşıma sisteminde önemli bir iyileşme olarak değerlendiriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN