İstanbul’dan sonra Eskişehirlilere de müjde: Ücretsiz oldu

İstanbul’dan sonra Eskişehirlilere de müjde: Ücretsiz oldu

Eskişehir’de 30 Ağustos’ta Toplu Ulaşım Ücretsiz!

Eskişehir’de 30 Ağustos Cuma günü toplu ulaşımın ücretsiz olacağı açıklandı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümüne özel olarak tramvay ve otobüslerin ücretsiz olacağını duyurdu.

Başkan Ünlüce’den Kutlama Mesajı

Başkan Ünlüce, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Sevgili hemşehrilerim, kahramanlıkla kazanılan ve gururla kutlanan büyük zaferin 102. yılında, tramvay ve otobüslerimizden ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Zafer Bayramımız kutlu olsun!” ifadelerini kullandı.

Bu özel günde, Eskişehir halkının Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlaması için toplu ulaşım hizmetlerinin ücretsiz olması, vatandaşlar için büyük bir kolaylık sağlayacak. 30 Ağustos’ta etkinliklere katılmak isteyen herkes, bu fırsattan yararlanarak ulaşımını rahatlıkla gerçekleştirebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN