İstanbul'da korkutucu anlar! Patlayıcı madde yüklü jetski sahile kadar girdi: O ülkenin donanmasına ait

İstanbul'da korkutucu anlar! Patlayıcı madde yüklü jetski sahile kadar girdi: O ülkenin donanmasına ait

İstanbul'da sıcak anlar! Patlayıcı madde yüklü jetski, İstanbul kıyılarına kadar girdi! O ülkenin donanmasına ait olduğu ortaya çıktı...

İstanbul'un Çatalca Sahili'nde, Ukrayna donanmasına ait olduğu düşünülen patlayıcı madde yüklü bir jetski bulundu. Olay, Çatalca Akalan Mahallesi Sahili'nde sabah saatlerinde görevli cankurtaranlar tarafından fark edildi. Cankurtaranlar, jetskinin donanımında olağandışı bir durum olduğunu fark ederek durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

ÇATALCA SAHİLİ'NDE PATLAYICI YÜKLÜ JETSKİ BULUNDU

Jandarma ekipleri olay yerine intikal ederek jetski üzerinde detaylı incelemelerde bulundu. İlk bulgular, jetskinin Ukrayna donanmasına ait olabileceğini ve sürüklenerek Çatalca Sahili'ne ulaştığını gösteriyor. Jetskinin içerisinde patlayıcı madde bulunduğu da tespit edildi.

Yetkililer, jetskinin askeri inceleme noktalarına taşınarak kriminal incelemelerin yapılacağını duyurdu. Bulunan jetskinin üzerinde birden fazla kamera ve askeri donanım unsurları yer alırken, patlayıcı maddeler de bulundu. Vatandaşlar tarafından çekilen görüntülerde, jetskinin deniz üzerinde sürüklendiği anlar kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN